Kontakt oss
Tlf: 92405766

Epost: astridhove@icloud.com

Siste nytt fra Laagens Juvel


05.12.18

Vi markerte juleavslutning sammen i studio. Vi hadde en kort felles oppvarming og litt terping før vi danset for hverandre. Nora og Caroline kom på besøk og danset for oss og Ana Maria danset nydelig tahitisk hula. Lizzie gav oss en forsmak på neste kurs med en saiidi-improv, og de besøkende kunne deresser nyte en flott oppvisning med koreografien som vi jobbet med i hele høst. Det hele blei avsluttet hjemme hos leder for foreningen Astrid, hvor vi spiste pizza og koste oss. God jul!
18.10.18

Solveig Rye Ghatso, som vi kjenner fra kurs i våres i Spansk-Arabisk fusion, holder forestilling hele helgen neste uke! Se detaljene her. BACKSTAGE on STAGE er en danseforestilling i to akter, hvor hver akt varer i ca 1 time. Det blir en pause på en halvtime mellom aktene. Hver akt har hele 11 varierte innslag med ulike stilarter, som orientaldans, kabaret og diverse overraskelser. Se her for litt mer informasjon om billetter.


10.08.18

Etter styremøte har vi fått satt datoer for høstens kurs! Første kursperiode går over 7 uker, fra 5. september til 24. oktober (husk høstferie 3. oktober). Neste kurs går over 6 uker, fra 31. oktober til 5. desember. Vi vil invitere en ekstern instruktør til workshop en helg i månedsskifte oktober/november. Følg med på nett/facebook for informasjon!


25.03.18

Nytt kurs starter 11. april! Se mer info under "kurs".

Vi har hatt årsmøte, og du kan lese årsberetningen her.


19.02.18

Lørdag den 7. april er det flamenco-workshop på Release! Vi ønsker å sponse våre medlemmer og kursdeltakere med halve prisen, det vil si du kan delta på flamenco-workshop for bare 150,-! Workshopen holdes av dyktige Linda Hindrichsen, som er dansepedagog med fordypning spansk dans og ballett.

Se all informasjon her: Send påmelding til Astrid på 92405766, så tar hun seg av påmeldingen felles.


09.01.18

Hjemmeside oppdatert med ny kursinfo! Nye kurs starter 24. januar.Spilleliste for vårens nivå 1-kurs på Spotify.


17.09.17

Høstens kurs er godt i gang! Spillelista vi bruker for nybegynnerkurset er på Spotify, så for de som ønsker å øve hjemme, eller bare vil høre litt kul musikk, her er den.


28.06.17

Kursinformasjon om høstens kurs ligger nå ute! Og nå blir det også nybegynnerkurs! Nytt fra høsten av er at vi igjen vil operere med medlemsskap. For 250,- i året kan du være medlem av Laagens Juvel. Som medlem får du 100,- rabatt på alle kurs, og gunstige priser på workshops. Du må på ingen måte være medlem, det er helt frivillig. Om du ønsker å melde deg inn, ta kontakt med Astrid på 92405766.

God sommer! Vi sees til høsten.


05.06.17

Pinsehelgen er overstått med mye dans og glede! Workshopen med Jenny Staurset på lørdag var en kjempesuksess, og vi kommer til å jobbe videre med stilarten ATS, American Tribal Style, og vi håper å få besøk av Jenny snart igjen også. På søndagen opptrådde vi på Alternativmessen Rikere Liv i Kongsberg. Se bilder i galleri og under opptreden. Nå gleder vi oss til sommeravslutning 14.juni!


24.05.17

Nå har vi opprettet en egen Instagram-konto. Følg oss da vel?? Brukernavnet er så klart laagensjuvel.


24.05.17

I dag hadde vi ett lite styremøte, og fikk ryddet opp i litt hva vi skal fremover. Og hvis du har lyst til å danse med oss eller se oss opptre, eller kanskje bare slå av en prat, så har du gode muligheter nå! Vi skal ha en hafla, en uformell dansekveld, etter workshopen 3. juni. Så skal vi opptre dagen etter også, på alternativmessa i Kongsberg den 4. juni. Vi skal også ha en liten sommeravslutning for elevene våre, venner og familie og alle nysgjerrige den 14. juni. Les om alt sammen under "opptreden!"


11.05.17

Vi danset på arrangementet til vår egen Anne Irene Rølandet Kretz på Gamle Galleri Eidsfos. Anne Irene arrangerte damenes aften med salg av sine vakre designerklær, vi stilte opp som både mannekenger og underholdning. Jammen kom vi på trykk i Laagendalsposten også. Vi håper vi se mange av dere som var der på kurs snart! Vi fikk filmet opptredenen, og den kan du se her.


23.03.17

Vi inviterer til workshop med Jenny Staurset den 3. juni. Hold av datoen! Se mer info under kurs.


15.03.17

I dag hadde vi årsmøte. Den viktigste endringen vi vedtok var å innføre medlemsskap igjen. Man trenger ikke være medlem for å delta på kurs, men man kan melde seg inn i foreningen om man ønsker det. Pris per år er 250,- (honnør/student 150,-). Medlemskontigenten skal gå til noe alle kan dra nytte av, for eksempel rabatterte helgekurs.


09.03.17

Vi koste oss på en makeløs markering av den internasjonale kvinnedagen sammen med Kvinnegruppa Kongsberg. Topp stemming og masse danseglede, bade på scenen og I publikum! Takk for oss.


06.03.17

Nytt kurs starter 29. mars! Denne gangen fokuserer vi på teknikk med slør. Bli med da vel!


24.02.17

Husk vinterferie neste uke! Vi kjører en ekstratrening i forbindelse med en opptreden til ett privat arrangement. Neste ordinære dansetime er på selveste kvinnedagen, 8. mars!


07.02.17

Nettsiden er nå mobilkompatibel.


02.02.17

For å synliggjøre oss, har vi laget en ny hjemmeside. Vi er åpne for flere medlemmer og flere danseglade folk på kurs! Velkommen.


25.01.17

Nye kurs I gang! Se mer informasjon her.


21.01.17

Vi hadde ett suksessfull workshop 21. januar, med vår kjære instruktør Lizzie Hagen. Med godt oppmøte og høy stemming tiltrakk vi oss lokalavisa også. Artikkelen kan du lese her. (Dessverre kun for abonnenter)